Stomerij                  Clean-inn Kerkstraat 27 Leerdam tel. 0345-614961

 Copyright © Stomerij Clean-inn Leerdam   2019

Mail: cleaninn@gmail.com kledingreparatie stomerij clean inn stoppen van gaten of motgaten in kleding

Kledingreparatie


Kleine, en grote, defecten  of maatveranderingen aan kleding, suede en leder  blijken vaak nog heel goed tegen een aanvaardbare prijs professioneel hersteld te kunnen worden.

Bij duurdere kleding is een vakkundige reparatie altijd het overwegen waard.


Niet alleen voor kleine reparaties zoals naadjes los, knopen aanzetten , scheurtjes herstellen en zomen opnieuw vastzetten, maar ook voor het echte kleermakerswerk kunt U bij ons terecht, zoals bijv.

broeken korter of langer maken, pijpen smaller maken, innemen, uitleggen, nieuwe voeringen, nieuwe zakken, mouwen korter maken, rits in suede en leer inzetten, zakken repareren, enz.

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en/of de prijs.

Zie ook de prijslijst voor de meest voorkomende reparaties.


Kleine reparaties kunnen  tegelijk met de reiniging uitgevoerd worden. (binnen 3 werkdagen klaar.)

Voor de grotere reparaties is de levertijd ruim een week, indien het voor woensdag 5 uur gebracht wordt
Stoppage


Een winkelhaak in uw beste kostuum ,een brandgaatje in uw favoriete japon of een motgaatjes in uw kolbert : Het zijn van die alledaagse probleempjes die u zeer aan het hart kunnen gaan, vooral wanneer het vrij nieuwe, kostbare kleding betreft. Gelukkig is het vaak mogelijk de schade door middel van stoppage bijna onzichtbaar te herstellen.

Stoppage van kleding is een vrij kostbare, maar ook een bijna onzichtbare oplossing om bijvoorbeeld brandgaten, motgaten en scheurtjes in kleding te herstellen.  Voor een gaatje van minder dan 1 cm moet U al gauw rekenen op zo’n 50 euro !

Niet alle stoffen zijn echter geschikt voor stoppage:

Zo is bijv. een stof met heel veel verschillende kleuren draden, of synthetische stof nooit  helemaal onzichtbaar te stoppen. De stof van een regenjas of  jack  is nooit te stoppen vanwege de dichte structuur van de draden.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en/of de schatting prijs.


N.B. Prijsopgave worden niet per mail  gedaan en opdracht voor stoppage niet via de  post in behandeling genomen ! Dit wordt uitsluitend in onze winkel gedaan.


De levertijd is tussen de 3 en 4 weken.Kleine gaatjes of scheurtjes


Als alternatief voor stoppage kunnen wij kleine gaatjes of scheurtjes  in uw kleding soms ook prima , bijna onzichtbaar ( en goedkoop ) herstellen door er een lapje van dezelfde stof met speciale lijmvlieseline achter te plakken.  Heeft U kleine gaatjes in, bijvoorbeeld uw trui, dan kunnen wij de gaatjes  ook repareren met

 transparant garen, zodat het bijna niet meer te zien , en het niet verder kapot kan gaan.


Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en/of de prijs.

De levertijd is tussen de 2 en 3 dagen.


kledingreparatie en rits inzetten