Vanaf A15 afslag Leuven
U rijdt op snelweg A15. Bij afslag Leuven verlaat u de snelweg en rijdt over de Provinciale weg ( N848) in noordelijke richting. Bij de stoplichten rechtsaf naar de Meent en direct weer rechts afslaan naar de Westwal. Aan het eind van de Westwal linksaf slaan naar de Kerkstraat. Halverwege de straat, voorbij de kerk vind u ons aan de rechterkant. 1 uur gratis parkeren voor de deur ( blauwe parkeerkaart)

vanuit Geldermalsen:
U rijdt op de provinciale weg ( N327) in westelijke richting. U rijdt onder de snelweg ( A2) door en volgt de N327 tot in Leerdam. In Leerdam gaat de N327 over in de Koningin Emmalaan. Aan het einde van de weg bocht naar rechts naarde Spoortstraat. Linksaf de Stationsweg in. Aan het eind gaat u linksaf het Meentplein op. Na 300 meter linksaf naar de Meent en direct rechts afslaan naar de Westwal. Aan het eind van de Westwal linksaf slaan naar de Kerkstraat. Halverwege de straat, voorbij de kerk vind u ons aan de rechterkant.   1uur gratis parkeren voor de deur ( blauwe parkeerkaart)

vanuit Vianen/Everdingen:
U rijdt op snelweg A2. Bij afslag Everdingen verlaat u de snelweg en rijdt over de Provinciale weg ( N39) in zuidwestelijke richting. U rijdt door Schoonrewoerd. De N39 gaat over in de Schaikseweg. U volgt de Schaikseweg tot in Leerdam. Voor  de spoorbaan in Leerdam gaat u rechtsaf de Stationsweg in. Aan het eind gaat u linksaf het Meentplein op. Na 300 meter linksaf naar de Meent en direct rechts afslaan naar de Westwal. Aan het eind van de Westwal linksaf slaan naar de Kerkstraat. Halverwege de straat, voorbij de kerk vind u ons aan de rechterkant.  1 uur gratis parkeren voor de deur ( blauwe parkeerkaart)